torsdag 21 januari 2010

Sugen på nya träningskläder

Igår när jag gick på morgonpromenad genom stan gick jag förbi Adidas Conceptstore och kikade in lite snabbt i skyltfönsterna. Jag blev genast sugen på att köpa nya träningskläder! Stella McCartney's designkollektioner för Adidas brukar alltid vara snygga och det ser den ut att vara även denna gång.

Det är egentligen lite konstigt att det spelar så stor roll vad man har på sig när man tränar. För det gör det verkligen, i alla fall för mig. Träningen känns både roligare och mer inspirerande när man har på sig nya, fräscha och snygga träningskläder. Det är helt klart värt att lägga ner lite extra pengar på snygga träningskläder. Och för er som vet med er att träningsklädernas utseende är direkt avgörande för att ni överhuvudtaget ska komma iväg till träningen: KÖP NYA, SNYGGA TRÄNINGSKLÄDER, SOM JUST DU TRIVS BRA I OCH KÄNNER DIG BEKVÄM MED! Om det får dig att lägga mer av din tid på träning så är det värt varenda öre!

Finns det någon av er som inte bryr sig om hur träningskläderna ser ut eller känns överhuvudtaget?

2 kommentarer:

  1. Tycker också att det är viktigt med kläder.. Framförallt ska man ju trivas själv med dom, sen om någon annan tycker att dom är snygga eller inte skiter jag i ;D

    SvaraRadera
  2. Jag bryr mig, gillar att känna mig snygg även fast jag svettas. :D Men jag tycker bekväma kläder är oftast snygga, alltså jag kan ha det mesta:D *haha* Dock gillar jag se mig i spegeln då jag tränar (om på gym etc) då gillar jag känna mig snygg, fast jag tränar. Har dock sett folk inne i stan som är über sminkade etc.

    SvaraRadera