onsdag 13 januari 2010

Varierad träning som vanligt

Om ni vill se hur jag har tränat de senaste 10 dagarna kan ni gå in på Funbeat och kolla. För 10 dagar sedan började jag med att registrera min träning där. Genom att göra det blir det tydligt hur man har tränat, om man har varierat sig tillräckligt, vad man har fokuserat på, om man har tränat tillräckligt mycket osv. Det är upp till en själv att definiera vilka mål och ambitioner man har med träningen.

Min ambition är att träna minst fem gånger i veckan och ta power walks på morgonen minst lika många gånger. Detta ser jag alltid till att hålla, vilket jag också har gjort under min tid i Funbeat.se. Man ser där att hälften av min träning under senaste 10 dagarna har varit i form av power walks. Styrketräning har tagit upp ungefär en fjärdedel av min träning. Övrig tid har jag tränat löpning, step, cykling och poweryoga.

Jag har alltså haft en varierad träning under de senaste 10 dagarna, precis som jag brukar. Jag brukar försöka lägga ungefär hälften av min träningstid till styrketräning och hälften till konditionsträning, förutom den tid jag spenderar på power walks. Däremellan försöker jag få in ett yogapass.

Jag har egentligen väldigt bra koll på hur mycket och vad jag tränar. Men det är ändå kul att ha det registrerat på Funbeat, för då kan man få en ännu bättre överblick och gå tillbaka i tid och kolla.

Följ min träning på Funbeat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar