söndag 3 januari 2010

Vila från träningen idag

Idag har jag inte tränat alls. Det har varit skönt! Jag har inte ens gått på morgonpromenad, utan fokuserat på att vila kroppen från all typ av träningsaktivitet. De senaste veckorna har det blivit ganska mycket träning. Jag brukar normalt sett träna fem gånger i veckan och gå på morgonpromenader varje vardagsmorgon. Men under de senaste två-tre veckorna har jag tränat åtminstone sex gånger och fortsatt gå fem-sex promenader i veckan.

Idag har vi varit duktiga på annat sätt istället och storstädat hela lägenheten. Det tog några timmar men nu är det skinande rent här hemma. Enda gången jag var ute idag var när vi åkte och handlade mat.

Resten av dagen har gått i återhämtningens och mysighetens tecken. Framåt sena eftermiddagen bullade jag upp med kuddar i sängen och tittade på SVTPlay's dubbla avsnitt av Olycksfågeln. Till det blev det kaffe och choklad. Mums!

Nu ska jag fortsätta kvällen med att bara sitta inne och mysa med te och tända ljus. Härligt! Kroppen behöver verkligen vilodagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar