lördag 20 februari 2010

Även nästa Corekvartal är riktigt bra

Precis som den kommande Booty releasen är även den nya Core releasen riktigt bra! Jag har just varit på utbildningen av den på World Class Nybroplan. Cizzi efterfrågar en redogörelse för hur de nya Booty- och Corekvartalerna ser ut. Jag kommer att redogöra för det lite längre fram här på bloggen. Håll utkik!

Det jag kan säga än så länge är att det är en riktig effektiv core release denna gång. Om man fokuserar och jobbar med rätt teknik kan jag garantera att man blir riktigt trött i bukmuskulaturen. Även ländrygg och rumpa får sig en omgång.

Vi var riktigt många instruktörer på utbildningen och höll till i svarta salen på World Class Nybroplan.

Nu är jag trött i kroppen och ska hem och ladda om i någon timme innan det är dags för flera träningspass. Hoppas att ni också har en härlig lördag!

1 kommentar:

  1. Härligt =) Då är det nästan precis som om jag vore med på WC ;)

    SvaraRadera