torsdag 4 februari 2010

Bilder från min morgonpromenad - ett isigt Stockholm i mörker

Min promenad i morse tog jag genom stan, på väg till World Class Slussen, där jag sedan tränade ett pass Booty Express och Core Express.På vägen passerade jag bland annat Nybrokajen. Eftersom det fortfarande var väldigt tidigt låg Stockholm i ett grått mörker. Nere vid Nybrokajen lyste husen, gatlyktorna och en del av båtarna upp och spred sitt sken över isen.

Jag tycker att det är vackert när isen ligger i trasiga flak på vattnet, men det är som allra vackrast när solen ligger på.

Det blev en powerwalk på 55 minuter, främst i slask. Det har kommit ny snö och det är nollgradigt för tillfället, vilket göt att den nya och gamla snön ligger som slask på marken. Inte helt roligt... Men positivt är att det är ganska bra träning att traska i slask.

Ha en bra dag alla!

2 kommentarer: