tisdag 2 februari 2010

Blueberry - ett klokt val

Blueberry är en må-bra-fabrik som erbjuder kravmärkta, rättvisemärkta och hälsosamma produkter. De har ett antal butiker i Stockholm, där man kan både handla bra mat och äta på plats. De erbjuder också kostrådgivning, coaching och catering. Butikerna hittar du på Sibyllegatan, vid Stureplan och i NK.

Jag har faktiskt inte varit där så många gånger än, men jag hör bara positiva ord om det och jag känner att jag måste börja gå dit oftare. Särskilt med tanke på att en av deras butiker ligger bara ett stenkast från mitt kontor.

På Blueberry kan man handla frukost, lunch, middag, snacks och mellanmål. De erbjuder bland annat smoothies, wraps, soppor och smörgåsar. Allt är naturligt och ekologiskt odlat.

Handlar man mat från Blueberry kan man lita på att man får bra grejjer. Läs deras citat som de har uppe på väggen, då de säger ganska mycket om vilken inställning de har:


Hälsa byggs inifrån och ut
och utifrån och in.

Ren kost, ren tanke, ren kropp
ren miljö, ren själ... allt hör ihop.

90% hälsosamt och 10% ohälsosamt
är en bra tumregel.

Hälsa är en livsstil, en "quick fix"
fungerar bara för stunden.

Ansvarsfulla val ger god hälsa
i vår kropp och vår värld.

Jag håller med om allt som de står för på Blueberry. Gör du? Kan någon som har varit där nyligen tipsa om vad man bara MÅSTE köpa därifrån?

Källa: Blueberrylifestyle.se

1 kommentar: