lördag 6 februari 2010

Bota min träningsvärk med promenader

Det var en sådan skön känsla i morse att kunna stänga av alarmet när det ringde och somna om en liten stund till! Eftersom det är lördag och jag inte har någon egentlig tid att passa idag så kunde jag unna mig att sova lite längre idag.

Det är underbart att börja helgmorgnar lugnt och långsamt! Att slippa stressa och ta allt i lagom takt är något man gör för sällan, därför njuter jag av det desto mer när det är helg.

Jag har rejäl träningsvärk efter veckans träningspass, speciellt i axlar och triceps, men även i ben. Det ska bli skönt att vila från hårdare träning. Det jag kommer göra istället är att bota min träningsvärk med långa promenader.

Igår kväll kom hunden Sabina till oss för vi ska vara hundvakt åt henne hela helgen. Sabina är Peos hund, som bor permanent hos svärmor. Men det är kul att få ha henne hos oss så att man får ordentligt med tid att vara med henne. På dagsschemat står en långpromenad med henne ute på isen. Vi äger inga isdubbar så vi tänker ta med oss varsin skruvmejsel istället. Kan det fungera tror ni?Just nu ligger Sabina och laddar i sin säng inför dagens långa promenad. Hon är för söt för hon älskar verkligen sängen, som vi var tvungna att ta med oss hit för att hon skulle känna sig hemma. Dessvärre är hon inte direkt förtjust i att vara med på kort så det är svårt att få till en glad Sabina på bilderna.

Vi kommer ta vår promenad efter att vi har ätit frukost. Det är lite ovanligt för att vara mig eftersom jag normalt sett alltid promenerar innan frukost. Men det är skönt att starta sin lördag lugnt på hemmaplan först, dricka kaffe, blogga, softa, äta frukost och sedan är vi redo för att ge oss ut i vintern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar