lördag 20 februari 2010

Ett skönt yogapass fick avsluta träningsveckan

Jag har just kommit hem efter att ha spenderat några timmar på World Class Sundbyberg tillsammans med gymmets övriga instruktörer. Vi skulle ha tränat Zumba Express, men Nadja som skulle ha instruerat var sjuk, så det blev tyvärr inställt. Synd för jag var väldigt sugen på att pröva denna nya klass. Det blir till att göra det på gymmet istället som vanlig deltagare.

Vi körde ett yogapass som träning, vilket var skönt. Jag kände att min kropp behövde ett yogapass. Efter en vecka fylld med mycket träning och framförallt mycket styrketräning, var det skönt att böja och bända ut kroppen i yogapositionerna. Efter en timme yoga hade vi personalmöte.

Jag körde sedan hem på snötäckta vägar. Det har snöat helt galet hela helgen och det verkar inte vilja sluta heller. Varför kan inte vintern ta slut? Nu sitter jag i alla fall inne i tryggt förvar och kommer stanna här resten av kvällen. Jag ska låta min kropp få vila nu och njuta av en skön kväll med melodifestival.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar