måndag 15 februari 2010

Fortfarande förkyld men pigg nog för jobb och promenad

Jag var riktigt trött när klockan ringde i morse. Min förkylning hade inte gett med sig under natten och jag kände att jag hade helt klart kunnat sova en 2-3 timmar till utan problem. Under helgen har jag sovit 10 timmar per natt och i natt blev det "bara" 7 timmars sömn. Men jag kände mig i alla fall pigg nog för att gå upp och ta mig till jobbet. Jag pallrade mig upp, drack kaffe (som inte smakar speciellt gott nu när jag är förkyld...) och gav mig ut i den kalla morgonluften.

Det blev en promenad på 60 minuter till kontoret. Jag behövde det! Det var skönt att tänka huvudet rent och att få frisk luft! Promenader klarar jag helt klart av, men mer ansträngande träning än så känner jag att min kropp inte vill ha idag. Så ikväll efter jobbet ser jag fram emot att ta ytterligare en långpromenad. Då blir det till att promenera i mörker till skillnad mot nu på morgonen när jag fick gå i ljuset. Härligt att få uppleva ett morgontidigt Stockholm i ljus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar