söndag 14 februari 2010

Frukost med kärlekstema

Min förkylning vägrar att ge med sig. I natt sov jag 10 timmar igen för att kroppen var helt utmattad, trots en dag igår i väldigt lågt tempo. Jag snorar och är tung i huvudet så det blir ännu en dag hemma i lugnt tempo. Hoppas, hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan träna som vanligt under veckan som kommer!

Eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag åt jag min frukost i kärlekens tecken. Det blev te i muggen jag fick av min älskade man i morse, äpple med minikeso och kanelhjärta och bröd med lättkesella och ost och röd paprika i hjärtformat. Mums!

Idag ska jag ta hand om mitt hjärta och vara rädd om det. Eftersom jag är väldigt förkyld fortfarande så vore det oklokt av mig att utsätta mig och hjärtat för för stora påfrestningar idag. Håll utkik för jag kommer publicera ett inlägg senare idag om hur viktigt det är att vi är rädda om våra hjärtan. Kärlek till er Alla!

1 kommentar:

  1. Usch - jag hoppas att alla hjärtans dag är dagen då din förkylning kommer på bättre tankar och bara försvinner! Bra att du sover mycket - det gillar inte förkylningar... ;)

    SvaraRadera