tisdag 9 februari 2010

Härlig morgonträning med fokus på puls och kondition

Min morgon har bestått av härligt skön träning där fokus har legat på puls och kondition. Först en powerwalk på 60 minuter i Sumpan, sedan instruerade jag aerobics express, som vanligt på tisdag morgnar, och efter det körde jag en halvtimmes konditionsträning på cardio trainern.

Mitt hjärta fick jobba på då pulesen gick upp i höga nivåer både under aerobicspasset och när jag tränade kondition på egen hand. Härligt!

Jag är så tacksam till att jag har en kropp som orkar träna mycket hårt och som jag kan pressa hårt och utmana! Det är en underbar känsla!

Så här efteråt är det också en underbar känsla när man är skönt trött i kroppen och redo för en jobbdag på kontoret.

Ha en härlig tisdag!

2 kommentarer:

 1. Jag är så glad att jag hittat din blogg,du och jag tycker så lika när det kommer till träning och hälsa.
  Fast jag är(tyvärr)inte lika duktig med kosten som du verkar vara,har problem med hetsätning och försöker komma till rätta med det.
  Brukar inte lämna kommentarer men när du skrev att du är så glad över din starka kropp så kände jag genast igen mig,jag har ingen smal och väldefinierad kropp men den är stark och tål tung träning.

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym!

  Kul att du gillar min blogg! Jag hoppas att du kommer tillrätta med din hetsätning och att du får stöd och hjälp med det, om det behövs!

  Jag får påminna mig själv ibland om att tacka kroppen, för ofta tar jag den alledeles för mycket för givet.

  Ha en bra dag!
  Kram Karin

  SvaraRadera