söndag 28 februari 2010

Hur dammsugning kan vara något positivt

Jag inledde min söndag med att vika tvätt och dammsuga. Ingen av dessa sysslor tillhör mina favoritsysselsättningar. Men det som är positivt med att städa och tvätta är att man får ett fint resultat i hemmet efteråt. En annan positiv effekt av att dammsuga är att man förbrukar lite extra kalorier jämfört med om man sitter still i soffan. Det finns ett par punkter man bör tänka på när man dammsuger för att det ska ge en extra skjuts till kaloriförbrukningen. Läs mer om dem här.

Medan jag dammsög så städade Peo toaletten och dammtorkade så nu är det fint här hemma. Och vi kan låta resten av vår söndag fyllas med lite roligare sysslor!

2 kommentarer:

  1. Åh - du har en komatta! Vill ha.... Var har du köpt din???

    SvaraRadera
  2. Helna; jag kommer tyvärr inte ihåg. Vi beställde den från en online butik. Om jag kommer på vilken det var så säger jag till.

    SvaraRadera