fredag 19 februari 2010

Jag har en date med min man

Ikväll efter jobbet har jag en date med min man. Nu låter det som att vi aldrig ses fastän vi faktiskt gör det väldigt mycket. Däremot är det inte så ofta vi tar en helkväll på stan på tu man hand. Oftast när vi ska göra något tillsammans så går vi ut och äter, promenerar, tränar eller träffar vänner. Men det är inte så ofta som vi gör fler saker ute på stan än bara äter en middag eller bara ser en biofilm.

Ikväll ska vi först ut och äta middag och sedan gå på en teaterföreställning. Den bästa kvalitetstiden med varandra tycker jag att man får när man äter middag på tu man hand, helst ute på restaurang. För då finns det ingenting runt omkring som stör. Att se en teaterföreställning är visserligen inte så socialt, men jag tycker att det är kvalitetstid ändå eftersom man får dela en upplevelse tillsammans.

Det ska hur som helst bli väldigt trevligt att snart träffa min älskade man för att ha en mysig kväll! Teaterföreställningen vi ska se visas på teatern Playhouseteater och heter "Tiden står stilla". Det ska tydligen vara en varm och gripande kärlekshistoria, skriven av Pulitzervinnaren Donald Margulies.

Ha en härlig fredagkväll och trevlig helg! Det ska jag ha!

1 kommentar:

  1. pjäsen låter bra :) hoppas att ni får en bra kväll och att maten är god :) du får gärna berätta om stället ni gick till var värt ett besök. jag behöver alla restaurangtips jag kan få, roligt med variation.

    du får ha en bra helg! kram

    SvaraRadera