lördag 20 februari 2010

Jag ska bota trötthet med träningsglädje

Egentligen hade jag behövt sova någon timme till i natt, men jag var tvungen att gå upp 07.30 för att jag ska iväg på booty- och core kvartalsutbildningar under förmiddagen.

Idag kommer bli en dag fylld med träning. Först klasserna i booty och core. Sedan blir det några timmars vila då jag kommer hinna åka hem och ta det lugnt en stund. Sedan i eftermiddag ska jag till World Class Sundbyberg på personalmöte och träning. Vi kommer att köra en klass Zumba Express, en ny dansklass som World Class just har släppt, och en klass 45 minuters yoga.

Det ska bli roligt med så mycket träning idag och jag är övertygad om att min trötthet kommer att försvinna med hjälp av all denna träningsglädje! Hoppas bara att tågen går som de ska, för det är snöyra ute och väldigt kallt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar