söndag 14 februari 2010

Kärlek på Alla Hjärtans dag

Det är Alla Hjärtans Dag och jag sänder en tanke till alla som betyder så mycket för mig i min närhet. Kärlek till min man och våra familjer, kärlek till mina vänner och min släkt. Ni betyder alla väldigt mycket för mig och jag är så glad att jag har er!

Igår bakade jag dessa kärleksmuffins. Jag tjuvsmakade på dem igår och jag kan lova att detta är också kärlek. Underbart goda med mycket chokladsmak. I morse blev jag uppvaktad av min gulliga man med fina presenter och ett halssmycke hade skickats med posten från mina föräldrar. Sådant gör mig varm i hjärtat!

Jag har så mycket att vara tacksam för i livet; mina nära och kära, mitt jobb, min träning och inte minst min blogg med alla gulliga bloggläsare! Jag sänder er alla en tanke idag på Alla Hjärtans Dag och önskar er allt gott! Ha en underbar dag, fylld med kärlek och glädje! Jag ska också ha det, med en envis förkylning som får hänga med.

5 kommentarer:

 1. Så härlig texr, jag hoppas du får en underbar dag idag :)

  Och kärleksmums, fy tusan så gott:)

  Ville också tacka för din fina kommentar på bloggen!

  SvaraRadera
 2. Ha en bra dag du med. Kramar i massor!

  SvaraRadera
 3. Ha en superfin dag =)
  Vi är bjudna på em-fika till ett par svenska vänner här i england. De har gjort hembakta semlor! Mums..

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag vill bara passa på att tacka för en fin och inspirerande blogg. Jag går in och kollar här varje vecka.
  Jag är en sådan som borde träna mer (1-2 gånger i veckan just nu...) och jag tycker att du ger kraft och idéer till oss soffpotatisar att kämpa på lite extra! Kanske det gör att vi vågar trotsa beach 2010;)
  MVH Therese

  SvaraRadera
 5. Ha en fantastisk dag min älskade vän och hoppas du blir frisk snart.
  Massor av kärlek till dig

  SvaraRadera