onsdag 24 februari 2010

Kvällens X-Fit pass och konditionsträning

Ikväll efter jobbet körde jag ett X-Fit Express pass på World Class Vasastan. Detta kompletterade jag med 30 minuters konditionsträning på Cardio trainern. Precis som senast när jag tränade Cross Fit så var det passet riktigt jobbigt. Det jobbigaste setet är när vi jobbar med upphopp och varvar det med armhävningar. De sista upphoppen man gör är sjukt jobbiga och sker bara på ren vilja. Men jag tänker gå X-Fit regelbundet tills jag klarar av att göra höga upphopp i snabbt tempo under hela setet.

Efter det passet tränade jag på Cardio trainern. Det blev 30 minuter i programmer Calorie Burner.

Jag är glad och svettig efter avklarat träningspass.

Det finns inget bättre sätt att se OS på än under tiden man tränar på en konditionsmaskin.

Nu är jag härligt, skönt trött i kroppen. Min kropp behöver vila och avkoppling nu efter en dag som har gått i ett och varit ganska stressig. Därav mitt inlägg tidigare idag om att inte stressa. Jag måste påminna mig själv om det ibland...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar