onsdagen den 17:e februari 2010

Linda tillbaka i Sverige med nytankad energi

För er som har följt min blogg ett tag minns kanske Linda, min kompis, som vi har fått följa sedan en tid tillbaka. I slutet av förra året bestämde hon sig för att börja leva mer hälsosamt genom att äta sundare och träna mer. Om du klickar på länkarna längst ner i detta inlägg kan du följa hur hennes hälsoplan ser ut och hur det har gått för henne under dessa månader.

Det var ett tag sedan sist vi fick en uppdatering av Linda hälsoplan. Senast var den 8 januari som vi fick en uppdatering. Främsta anledningen till det är att hon har varit bortrest de senaste veckorna i Florida och Karibien och haft en härlig semester med kryssning, sol och bad. Jag tycker därför att det är dags för en ny uppdatering nu.

Bilden är tagen av Linda under hennes semester, hämtad från hennes blogg.


Så här säger Linda nu angående hennes hälsoplan:
Efter nyår och innan jag åkte iväg på semester bestämde jag mig för att börja träna mer och äta mindre av onyttigheter, främst i form av socker. Det började bra, från nyår och fram avresan den 27:e januari lyckades jag hålla mig borta från godis och jag kom igång med att träna regelbundet.

Under resan unnade jag mig att äta godsaker eftersom det var semester och jag hade tänkt innan att det var ok att göra det under semestern. Jag var dessvärre förkyld hela resan så någon träning blev inte, som jag hade planerat. Men nu när det vardag igen känner jag mig laddad att komma tillbaka till verkligheten och sätta upp nya mål.


Detta är Lindas målsättning framöver:
  • Bli piggare
  • Vara tidigare på jobbet så jag kan gå hem tidigare
  • Träna flera gånger i veckan
  • Inte äta godis förrän vi firar min födelsedag (jag fyller år 3 mars), därefter med glesa mellanrum.
  • Att lyckas gå ner ca 3 kg tills mitten av maj (,då Linda, jag och våra vänner Marie och Anne åker till Aten på en tjej weekend)
Jag önskar Linda all lycka till med hennes planer och jag är säker på att hon kommer klara av detta!

Se tidigare inlägg om Lindas kost- och träningsplan:
Lindas kost- och träningsplan
Uppdatering efter två veckor med den nya kost- och träningsplanen
Ytterligare en uppdatering av Linda kost- och träningsplan
Ny uppdatering av Lindas hälsoplan
Lindas hälsohelg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar