torsdag 18 februari 2010

Många utfall, benböj och andra övningar för ben och booty

Det blev många utfall, benböj och andra övningar för ben och booty under mitt träningspass alldeles nyss. Jag älskar att lägga på tungt, tungt när jag ska träna ben, lika mycket som jag älskar att träna ben utan vikter alls men med många repetitioner. Så det blev lite av allt under dagens pass. Utfall, benböj och vadpress i Smith-maskinen, övningar för baksida lår och rumpa på golvet, två olika funktionella övningar med viktplatta och avslutningsvis mängder av benböj och utfall utan vikter. Nu sitter jag här svettig och nöjd och ska snart hoppa in i duschen.


Mina ständiga följeslagare till gymmet när jag ska styrketräna:
  • Vattenflaska
  • Styrketräningshandskar
  • Min bok där jag skriver ner hur mycket vikt jag orkar i olika övningar och för anteckningar om när jag lyckas öka i vikt
Vilka är dina ständiga följeslagare till gymmet?

1 kommentar:

  1. iPoden är ett måste! Vattenflaska, svetthandduk och handskar.. "boken" lyckas jag alltid glömma..

    SvaraRadera