lördag 27 februari 2010

Med hopp om att våren är på väg

Idag har vi varit hos mina föräldrar hela dagen och hjälpt dem med installation av dator och trådlöst nätverk. De har fått ta över vår gamla dator och hade lite svårt att få till installationen själva. Vi fick lunch där och hade en trevlig stund med dem.

Vädret nu är riktigt otrevligt. Det är ganska varmt, ett par plusgrader, vilket är stor skillnad mot de 15-20 minusgrader som vi hade i början av veckan. Nu på sena eftermiddagen när vi åkte hem från dem kom det mängder av snöblandat regn ned från himlen, vilket var mindre trevligt. Det är grått och mörkt ute och på marken är det hur blött och slaskigt som helst eftersom vi har mängder av snö, som håller på att smälta.

Jag är glad för att vara inomhus just nu. Det räcker att vara ute bara en liten stund i detta väder innan man är kall och blöt om både huvud och fötter. Det enda positiva med detta väder är att det innebär att vi är ett steg närmare våren. Om det fortsätter åt det här hållet, med mildare väder och regn i luften, kommer snön sakta men säkert försvinna, vilket innebär att våren är inom räckhåll. Underbart!

Jag har nog aldrig längtat efter våren så mycket som nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar