måndag 1 februari 2010

Nya steg till aerobicspasset

I morse lånade jag gruppträningssalen på World Class Vasastan och tränade in nya stegkombinationer till mitt Aerobics Express pass, som jag håller på tisdag morgnar på World Class Sundbyberg.

De som brukar gå på mitt morgonpass där brukar vilja köra riktigt hårt och samtidigt jobba med en koreografi, för att bli riktigt trötta konditionsmässigt och samtidigt få använda hjärnan under passet. Eftersom Aerobics Express bara är ett 30 minuter långt pass gäller det att man utnyttjar varje minut av det för att få ut maximalt.

Jag satte ihop två nya block med stegkombinationer i morse när jag tränade i salen. Det kändes bra och jag tror att deltagarna kommer tycka detsamma imorgon bitti när vi kör hårt igen i salen i Sumpan.

Alla som har möjlighet är välkomna att vara med imorgon 06.45 på World Class Sundbyberg!

2 kommentarer:

  1. Hej! Du har nästan alltid bilder på dig själv när du tränar. Har du någon med dig som fotar? Du skriver aldrig om det så jag blev lite nyfiken :0)

    SvaraRadera
  2. Hej

    Nej jag har sällan med mig någon som fotar utan jag brukar använda mig av självutlösaren på kameran. Det fungerar oftast bra!

    SvaraRadera