fredag 5 februari 2010

Perfekt present - en plättlagg

Som julklapp från mitt jobb fick jag ett presentkort hos Delicard, vilket är en presentkorts-sajt med hushållsprodukter och delikatesser. Ett Delicard-presentkort är en perfekt gåva att ge bort, tycker jag, speciellt om man inte vet exakt vad personen, som man ska ge bort något till, vill ha.

För ett tag sedan valde jag ut vilken gåva jag ville ha för mitt julklapps-presentkort. Det var inte helt lätt för det fanns en hel del att välja mellan. Till slut stod valet mellan ett set med Margarethe-skålar eller en plättlagg i gjutjärn. Rent estetiskt var skålarna finare, men det var den praktiska sidan av mig som vann, så det fick bli plättlaggen.

Idag levererades plättlaggen hem till oss. Tillsammans med den fick jag även två häften med inspirerande recept och information om olika råvaror. Nu ser jag fram emot att prova kesopannkakor och fiberrika, nyttiga pannkakor i plättform istället. Det borde bli gott!

Har någon ett tips på annat recept på plättar, som är goda och nyttiga?

1 kommentar:

  1. Grymt smidigt ju med presentkort. Vi fick något liknande på min gamla arbetsplats. Valde mellan fondue-set och glassmaskin, blev glassmaskinen :D

    SvaraRadera