måndag 1 februari 2010

Positiv energi från vännerna och tips om en fruktsmoothie

Jag har just lämnat mina vänner Anne och Marie efter att ha haft några mysiga timmar med demCafé Creme. Tiden gick så snabbt! Plötsligt hade vi suttit där i två och en halv timmar och vi var tvungna att gå för att Marie skulle vidare på en modevisning i Fashion Week's regi, som pågår denna vecka i Stockholm.

Vi har alltid så mycket att prata om, jag och mina vänner, när vi ses. För tyvärr hinner vi inte ses så ofta som vi vill. Men det är verkligen värdefull tid, de gånger vi träffas. Nu ikväll har vi hunnit beta av vad som har hänt sedan sist vi sågs, men vi har också hunnit prata en massa allmänt tjejsnack och planerat inför våra kommande träffar.

Det hann bli lite hälsosnack också, framförallt pratade vi bikramyoga, som vi alla tre tycker är underbar träning. Jag fick också ett tips av Marie på en fruktsmoothie, som jag måste prova att göra. Hon brukar mixa 2 dl Proviva fruktdryck Mango och 1 dl frysta jordgubbar med frukt som man har hemma, som banan och kiwi till exempel. Jag tycker det låter väldigt gott och fräscht och kommer prova detta så fort jag har handlat hem ingredienserna till det. Om man får lite frukt över efter man har gjort sin fruktsmoothie, eller lite yoghurt över efter att man har gjort en yoghurtbaserad smoothie, kan man använda dem till detta.

Jag har nu fått en massa positiv energi efter att jag har kramats och umgåtts med mina gulliga vänner. Synd bara att vår fjärde kompis i tjejligan inte var med. Hon är på karibienkryssning för tillfället så det är inte så synd om henne...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar