torsdag 11 februari 2010

Powerwalk till World Class Vasastan

Det var inte så länge sedan sist jag var här på World Class Vasastan. Senast var igår kväll när jag tränade X-Fit Express och BodyBalance. Eftersom min träning idag skulle bestå av ett pass BodyPump på samma ställe var det till World Class Vasastan som jag styrde min morgonpromenad. Det blev en powerwalk på 60 minuter.

Det var fortfarande mörkt när jag kom fram till gymmet i morse.

I morse var termometern mere på minus 11, vilket är kallare än det har varit de senaste dagarna. Det var mörkt, kallt och dimmigt när jag gick genom stan, men jag var varm inombords. Att vakna tidigt och få börja dagen med ett rejält träningspass gör mig varm inombords!!!Hur gör du för att hålla dig varm i kylan?


3 kommentarer:

  1. Lager på lager och i ständig rörelse :D

    SvaraRadera
  2. Det händer att jag tränar gymmet i vasastan. Vet du kanske titeln på första låten i deras bodypump klasser?

    SvaraRadera
  3. Anonym; Kul att du också brukar träna där! Nej, låtens titel vet jag tyvärr inte.

    SvaraRadera