måndag 15 februari 2010

Skön kvällspromenad i vintern

Eftersom jag fortfarande är väldigt förkyld så valde jag att avstå från den vanliga träningen idag. Jag gick min morgonpromenad i morse och det var inga problem. Men med den förkylning som jag har i kroppen känns det för mastigt för mig att träna intensivare träning än så idag.

När jag kom hem från jobbet nu ikväll bytte jag bara om och sedan gav jag mig ut igen, för att ta en promenad istället. Eftersom det fungerar att promenera ville jag passa på att göra det även på kvällen istället för ett normalt träningspass.

Det var riktigt skönt att ge sig ut på en rask kvällspromenad. Det blev en runda på 60 minuter. Det är så vackert och härligt att promenera på hemmaplan då vinterlandskapet är mycket vackrare här än inne i stan, där det är ganska slaskigt och snömoddigt nu.

Jag tog foton både i svart-vitt och i färg, fast de i färg såg nästan också svart-vita ut. Ni som bor inne i stan och klagar över allt slask; gör som jag, flytta en bit utanför stan och jag kan lova er att ni kommer få underbara naturupplevelser!

Mot slutet av promenaden hade jag OS-radion i öronen så att jag kunde följa damernas längdskidåkning 10 kilometer. Jag kunde gå på i rask takt utan problem. Det vara bara jag och mina tankar, för så många andra var inte ute vid den tiden. Bara en joggare stötte jag på under den timmeslånga promenaden.

Imorgon hoppas jag på att min förkylning är helt bortblåst för då kommer jag instruera i aerobics tidigt imorgon bitti och det vore skönt om jag känner mig fräsch och pigg då! Ni kan väl hålla tummarna för det?

1 kommentar:

  1. Håller tummarna för att du just nu sitter pigg & frisk & laddar för ditt pass. Det är så tråkigt att vara förkyld!

    Krya på dig!
    Kram/Anna

    SvaraRadera