måndag 22 mars 2010

Aerobics, jogg på stället och en massa hopp

Min träning nu på morgonen bestod av aerobics, jogg på stället och en massa hopp med hopprep. Jag höll till i källarlokalen på jobbet. Där har vi bra med utrymme så det passar perfekt att vara där när jag ska öva in ett nytt aerobics-pass till exempel. Det var det jag gjorde, övade in ett nytt aerobics-pass.

Det var i denna lokal som jag höll till under träningen nu på morgonen.

Jag studsade runt och lade ihop nya steg i en timme. Detta varvade jag med att hoppa hopprep, vilket är riktigt bra konditionsträning tycker jag, och joggingsteg på stället. Just joggingsteg på stället brukar jag blanda in i mina aerobics-pass för att det ska bli så bra pulsträning som möjligt. När man joggar på stället med höga knän eller med snabba springsteg långt mer med böjda knän ger det riktigt bra konditionsträning. Och det är just det jag vill åt.

Nu efter passet är jag extremt svettig. Men det är riktigt skönt att ha kickat igång veckan med en rejäl genomkörare konditionsmässigt! Ni som kommer på mitt Aerobics Express pass imorgon kommer få uppleva några nya steg, som jag tog fram idag. Min tanke är sedan att göra om koreografi ytterligare lite till inför aerobics-passet nästa vecka.

4 kommentarer:

 1. Är det det passet som gäller imorgon?

  SvaraRadera
 2. Yes det stämmer! Du kommer väl, Caroline?

  SvaraRadera
 3. Nu verkar det som jag kanske inte har tid, måste verkligen hinna plugga klart innan föreläsningen kl 09, men jag får se hur långt jag hinner ikväll. Men risken är att jag inte dyker upp- nästa vecka är ingen tentavecka så då är jag mer öppen för detta pass. Ändå uppe då ju egentligen så jag kan ju knata ner om jag har tid.

  SvaraRadera
 4. Vi får se om du dyker upp då!

  SvaraRadera