onsdag 3 mars 2010

Ännu ett vårtecken - Yippie!

I morse skrev jag om att det var underbart att uppleva att det var ljust redan vid 6 på morgonen när jag gick min powerwalk. Jag fick samma underbara känsla i kroppen nu ikväll när jag gick från kontoret. Jag gick lite tidigare än vanligt, redan vid tjugo i 17, för att jag ska till Uppsala ikväll och hälsa på min kompis Moa.

När jag gick ut från kontoret märkte jag att det fortfarande var ljust! Och nu när jag sitter på tåget på väg till Uppsala ser jag en ljus himmel utanför tågfönsterna. Vad underbart det är när man vet att från och med nu kommer det bara bli ljusare och ljusare för varje dag! Det om något ger mig energi.

Det som ger mig mest energi av allt är träningen. Utan min träning skulle jag inte klara mig alls, och speciellt inte under vinterhalvåret. Efter träningen kommer solen/ljuset, som min källa till energi. Vad ger dig energi?

1 kommentar:

  1. JA, ljuset gör så sjukt mycket tycker jag. All det är ljust då man går upp och då man går hem:D HÄRLIGT! Ja, gillar intervjuerna:D Du brukar ju också har några såg jag:D Vill du vara med på löpintervju?

    SvaraRadera