lördag 20 mars 2010

En solig start på denna lördag

Jag vaknade tidigt idag fastän det är lördag. Detta för att jag ska vikariera på World Class Solna och köra ett Booty Express pass och ett Core Express pass nu på morgonen. Nu är jag på väg dit. Det kommer bli en härlig start på denna lördag! Dels för att jag gillar att träna booty och core, och de nya koreografierna som jag kommer köra idag är riktigt bra. Och dels för att jag älskar att instruera. Jag har ingen aning om hur många som brukar komma på dessa förmiddagsklasser eftersom jag aldrig har kört just dessa tidigare. Men jag hoppas på ett stort gäng!Jag tog dessa fina, soliga bilder när jag promenerade till tåget på morgonen.

När jag vaknade i morse såg jag att solen lyste med sin kraft utanför fönstren och när jag tittade ut på isen kunde jag riktigt se hur den håller på att smälta bort. Detta känns ju underbart! Solen lyser fortfarande och det är riktigt varmt i luften. Det ser ut att bli en riktigt skön dag. Hoppas att ni får njuta av solen denna lördag!

1 kommentar:

  1. Alltså...den här lördagen är FANTASTISK! Jag jobbar, men det är otroligt lugnt och jag har dessutom förmånen att ha balkong på jobbet...världens bästa kombination! :)
    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera