tisdag 2 mars 2010

En vanlig tisdagmorgon för mig

Denna tisdags morgon har sett ut som den brukar för mig. Jag tog min timmes långa morgonpromenad i Sundbyberg. Igår när jag var ute och gick på morgonen var det slaskigt, någon plusgrad och en våt form av snö föll nedför himlen. Idag var det bättre förhållanden. Det var kallare, runt sex minusgrader, det slaskiga, blöta på marken hade frusit till is och det var klart och torrt i luften. Man får vara försiktigt när man går nu dock då det är riktigt halt på sina ställen. Åh, vad jag längtar tills all snö och is är borta så min powerwalk på morgnarna verkligen kan få skäl för sitt namn. Nu kan man inte gå riktigt så snabbt som man skulle vilja.


På sina ställen såg det ut så här i morse på promenaden. Då fick man gå en omväg för att inte bli genomblöt om fötterna.

Efter promenaden var det dags för mig att instruera Aerobics Express. Det var ett glatt gäng som kom på passet och vi körde på i högt tempo som vanligt.

Efter passet satte jag mig på en av cyklarna i gymmet och trampade på i en halvtimme. Min underhållning under tiden fick bli YouTube och några träningsvideor där, för att få lite inspiration.

Nu är det jobba som gäller. Ha en härlig tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar