fredag 12 mars 2010

Jag har fortfarande inte provat Zumba Express

Jag har fortfarande inte provat Zumba Express, World Class nyhet nu under våren. Jag skrev om det redan för några veckor sedan att jag var sugen på att pröva denna latino-inspirerande dansklass, men jag har inte lyckats få till det i mitt träningsschema att köra den klassen.

Nu den senaste veckan har jag pratat med flera som redan har provat Zumba och alla är lika positiva och exalterade över denna dansklass. Det gör mig ännu mer sugen att prova!

Jag måste se till att hitta en zumba-klass, som passar in i mitt träningsschema, helst under den kommande veckan.

Läs mer om Zumba Express på World Class här eller här.

Har någon av er redan provat Zumba? Vad tycker ni om denna dansklass?

1 kommentar:

  1. Heej du!!
    Zumba express har jag inte prövat. Men själv är jag och min tvilling syster utbildade Zumba instruktörer och är det Bästa vi har hållt på med. =D En riktig glädjespridare, Kraftfull! Latin musiken får dig verkilgen att vilja dansa. Zumban rekommenderar jag verkligen att du ska testa på =).
    Kanske Söndagar passar bra för dig? Då har vi Drop in Zumbaklasser i Odenplan, Västmannagatn 52.

    Även närmaste gästspel i Friskis&Svettis 10 April i Tyresö, 16 April Friskis&Svettis i Sollentuna! =D Lets Zumba!!!!

    SvaraRadera