fredag 19 mars 2010

Jag var snabbare än sist jag sprang!

Min träning idag bestod av en promenad på 55 minuter och sedan en underbar joggingtur på knappa 50 minuter. Det var mulet idag men som tur var kom inget regn, vilket de pratade om på väderprognosen igår att det skulle. Jag hade på mig mina joggingskor både under promenaden och joggingturen. Vilken underbar känsla det är att kunna gå i raskare takt nu när det knappt är någon is eller snö på marken och jag slipper ha mina vinterkängor!

Jag tog joggingturen runt Humlegården gånger 7.

Jag lyckades riktigt bra med löpningen. Jag sprang exakt samma runda idag som jag gjorde förra veckan. Då sprang jag den på 51 minuter, idag sprang jag exakt samma runda på 49,34 minuter. Jag lyckades alltså pressa ner tiden med 1 och 1/2 minut! Detta är jag riktigt nöjd med!

Förklaringen till att jag lyckades så bra idag berodde antagligen på att jag visste hur jag skulle anpassa min fart bättre denna gång. Förra gången jag sprang denna runda var det första gången. Jag kände mig också pigg och fräsch idag, så kanske att det spelade in också. Hur som helst är jag mycket nöjd och har nu laddat upp med en massa härliga efter-träningen-lyckohormoner. Ha en härlig fredag!

4 kommentarer:

  1. Bra jobbat!!! :) Riktigt bra tid!

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt när man sätter lite rekord... :)

    SvaraRadera
  3. Tack för era fina kommentarer, tjejer!!!

    SvaraRadera