onsdag 10 mars 2010

Kropp och hälsa - Lästips

Som om det inte räckte för mig att jag har ett nytt nummer av Träningsguiden. Jag var också tvungen att köpa Aftonbladets tidning Kropp & Hälsa idag.

Jag fastnade främst för den för att de har med ett reportage om yoga, men också för de många GI-recepten, som ser riktigt goda ut. Men nu när jag har skummat igenom den ser jag också fram emot att läsa reportaget om Tilde de Paula och en den vettiga artiklar om kost.

Däremot tycker jag inte om att de hävdar att man kan gå ned 1 kilo i veckan med hjälp av GI-maten. Jag är helt emot sådana typer av mirakeldieter och tycker att man ska satsa på en kosthållning, som man vill leva med hela livet. Och då är det inte rimligt att gå ned 1 kilo per vecka.

För er som gillar yoga och/eller GI-mat tycker jag absolut ska köpa denna tidning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar