lördag 27 mars 2010

Morgonjogging - fortsättning på Lindas hälsoplan

Vissa av er har sett tidigare inlägg i serien Lindas hälsoplan här på bloggen. Nu är jag hos Linda i Linköping och tänkte uppdatera er om hur det går för henne med hälsoplanen.

Linda tycker om att njuta av det goda livet samtidigt som hon trivs med att leva hälsosamt. Hon försöker hålla en bra balans mellan detta så att hon mår bra samtidigt som hon inte behöver känna att hon missar något. Det som är viktigt för Linda är att hon får till träning regelbundet. Eftersom hon har hunden Gibbe blir det naturligt för henne att hon får in vardagsmotion då hon behöver gå ut med honom på promenader.

De senaste veckorna när det har blivit bättre väglag och ingen is på gatorna har Linda börjat med att jogga istället för att gå när hon tar ut Gibbe på morgonrundan. Linda och hennes sambo Daniel delar på att ta ut Gibbe på morgonrundan genom att göra det varannan vecka. När det är Lindas vecka tar hon hunden till skogen och springer en runda på ungefär 20 minuter samtidigt som Gibbe får sin motion. Detta är ett smart sätt för Linda att få in konditionsträning på ett enkelt sätt i vardagen.

Klicka här för att läsa alla inlägg i serien Lindas hälsoplan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar