söndag 21 mars 2010

Naturdiet Mealbar Plus Dark Chocolate

Tidigare har jag provat Naturdiet Mealbar Orange Chocolate och Naturdiet Mealbar Caramel. Idag provade jag ytterligare en smak från denna serie: Naturdiet Mealbar Plus Dark Chocolate.

Precis som man kan tro av namnet på den så smakade den mycket choklad. Är man sugen på choklad så kan man med fördel välja denna bar för den tillfredsställer verkligen det behovet. Jag tycker att den var ganska torr i konsistensen, vilket ger den ett minus. Men i övrigt var smaken god och den mättade min mage åtminstone för en stund framöver, så på så sätt var den bra. Fördelaktigt med den är också att den innehåller en hel del antioxidanter från grönt te och fibrer.

Jag skulle inte rekommendera att man ersätter vanlig, bra mat med denna bar. Snarare tycker jag man kan ta den istället för en vanlig chokladkaka om man vill unna sig något gott. Man kan också äta den efter ett träningspass om man inte har något annat att tillgå. Den innehåller 200 kalorier så man håller sig mätt på den en eller ett par timmar. Men sedan är det viktigt att fylla på ordentligt med vanlig mat.

1 kommentar: