torsdag 11 mars 2010

Stockholms godaste hälsotallrik

Jag har sagt det förr, men det är värt att påpeka igen: På café Creme på Nybrogatan i Stockholm har de helt klart Stockholms godaste hälsotallrik. Jag åt en sådan nu ikväll för några timmar sedan när jag träffade min kompis Kristine där.

Tallriken är fylld med läckerheter som kyckling, bulgur, bönor, keso, rödbetor, olika grönsaker, groddar, avokado och rostade nötter. Det var som vanligt underbart gott! Det var riktigt trevligt att träffa Kristine oclså. Vi räknade ut att vi inte har setts på ett år, så det fanns mycket att uppdatera varandra om.

God, nyttig mat och trevligt sällskap - så mycket bättre kan en torsdagskväll inte bli!

3 kommentarer:

  1. det ser sååå gott ut. Jag åt 3 st blinier idag.... så det blir gym 100% säkert som inte blev idag pga muskelvärk som bara dem i rumpan.Men det är det onödigaste jag ätit på 2 veckor.

    SvaraRadera
  2. Åh, ser supergott ut! Kommer vara i Stockholm i helgen, ska nog glida förbi Creme och fylla buken med lite hälsosam mat.

    SvaraRadera