onsdag 31 mars 2010

Sushi med komplement

Häromdagen när jag åt sushi till lunch skrev jag om att en normalstor portion med sushi ger egentligen lite för lite kalorier om man är en aktiv person. 8 bitar sushi ger bara runt 300 kalorier, vilket är för lite både som lunch och middag.

Ikväll åt jag sushi till middag då vi hade en portion i frysen. Jag kände att de bitarna sushi som portionen bestod av var för få för att jag skulle bli mätt. Jag valde därför att komplettera dem med en kesoröra och sallad. Röran gjorde jag av minikeso och crabsticks med curry och peppar.

Det blev riktigt gott och smakerna passade riktigt bra tillsammans!

2 kommentarer:

  1. MUMSIGT! Jag älskar sushi.

    SvaraRadera
  2. Wonderful, what a webpage it is! This blog presents valuable data to us, keep it up.


    Here is my web page http://leekaxbmdw.blogspot.se

    SvaraRadera