torsdag 25 mars 2010

Tempo och många singlar i bodypumpen

Jag hade riktigt mycket energi och kraft denna morgon, vilket var en underbar känsla! Min morgonpromenad gick jag i raskt tempo, dels för att jag var pigg i kroppen och dels för att vägarna är nästan helt fria från is och snö nu.

Efter det tränade jag bodypump på World Class Vasastan. Det var första gången jag körde det nyaste bodypump-passet och jag tyckte att det var riktigt bra. Det är en koreografi med fokus på många singlar och högt tempo. Det var ett bra upplägg då man fick upp pulsen en hel del emellanåt och man fick verkligen trötta ut musklerna i alla singlar. Härligt!

Jag stretchar efter passet. Skönt!

Jag ökade vikter på både rygglåten och tricepslåten, ett tecken på att jag var stark och fylld av energi denna morgon. Vilken bra start på denna torsdag det blev!

Är det någon mer som har testat nya bodypump-releasen? Vad tycker du om den?

1 kommentar:

  1. Jag har kört den i snart en månad nu, och gillar den jättemycket! Enkel, pulshöjande och vi kommer att ha strandens snyggaste rumpor i juni. Buns of steel baby ;) .

    SvaraRadera