lördagen den 20:e mars 2010

Träningsglädje under mina pass

Jag instruerade booty och core nu på förmiddagen på World Class Solna. Vilken träningsglädje det gav för både mig och gruppen! Det var ett gäng med entusiastiska deltagare som kom på passen trots att solen sken vackert utanför och denna dag egentligen lämpar sig bättre för utomhusträning än inomhusträning.

Alla kämpade på riktigt bra, så även jag för jag kände hur jag fick kämpa för att lyckas ta ut i övningarna samtidigt som jag instruerade på ett pedagogiskt sätt. Fördelen när man instruerar är att man inte riktigt hinner känna efter hur jobbigt det är för man är så inne i instruerandet. Nu efteråt känner jag dock av att det var två hårda och fokuserade pass och det blev en bra omgång för ben, rumpa, puls, mage och rygg.

Nu ska jag fortsätta att njuta av denna underbara och soliga lördag! Välkommen härliga vårväder!

1 kommentar:

  1. När du vet om du vickar snart igen så får du hojta till :)

    SvaraRadera