söndag 18 april 2010

Blogger Boot Camp dag 2

Oj, vad snabbt dag 2 för Blogger Boot Camp gick. Men så var det bara en halvdag också. Det var skönt att denna dag 2 på BBC inte var lika fokuserad på tokjobbig träning. Det var lagom för kroppen att köra ett pilatespass idag.

Matilda som instruerade pilatespasset var väldigt duktig och hade en instruktörsröst som gjorde sig väldigt bra för just pilates. Här sträcker vi ut i avslappningen direkt efter pilatespasset.

Efter det var det dags för Frida att föreläsa om "Kroppen har ordet". Det var intressant att lyssna på henne och jag fick mig en och annan tankeställare. Bland annat pratade hon om att vi behöver fylla vår kropp med fibrer och inte bara socker. Med fibrer menade hon självkänsla och med socker syftade hon till självförtroende. Vi behöver alltså tänka mer långsiktigt och tänka på vår kropp som något som ÄR, inte bara vad den GÖR. Hon pratade också om hur man har olika föreställningar om träning och hur man kan jobba med huvudet för att ändra på dem och på så sätt ändra sin prestation i träningen. Det var väldigt intressant att lyssna på Frida och hon verkar vara en grym föreläsare!

Dagen avslutades med lite prisutdelning och sedan kom Ola Lauritzson och berättade om sin nya GI-mat, som nu finns i frysdisken i butikerna. Vi fick även med oss en sådan fryslåda hem.

Jag är väldigt glad över att jag anmälde mig och var med på detta grymma träningsevent! Tack arrangörerna och tack alla deltagare! Ni har verkligen förgyllt denna helg för mig!

2 kommentarer:

  1. Tack! Vad roligt att du uppskattade min föreläsning. Helgen var superskoj! Träna på, kram!

    SvaraRadera
  2. Åh, vilka trevliga inlägg du har gjort om BBC! Och vilka många fina foton, kul :) TYVÄRR hälsade jag aldrig på dig (som du skrev så var det så MYCKET folk där... och man hann inte riktigt) Men jag inser nu såhär i efterhand att vi måste legat nästan bredvid varandra på Pilatesen idag... :S NÄSTA gång får vi hälsa! :D

    SvaraRadera