måndag 12 april 2010

Bowling, golf och fotboll på Ballbreaker

Jag har just haft en trevlig kväll tillsammans med ett gäng kollegor på Ballbreaker. Vi åt en god middag först; fisk för min del. Och efter det körde vi 3-kamp bestående av bowling, golf i golfsimulatorn och fotboll i form av straffsparksläggning.Man kan inte kalla detta för ett träningspass. Men ett par timmar 3-kamp på Ballbreaker är helt klart bättre än att sitta still på en restaurang eller bar hela kvällen, vilket inte är helt ovanligt vid företagsevent. Jag tycker att Ballbreaker är ett mycket bra koncept. Jag var även där i höstas med jobbet och körde 5-kamp. Jag kan varmt rekommendera detta för alla som funderar på att ta med sina kollegor med ut på en aktivitet. Det är kul och man får tävla och röra på sig tillsammans.

Jag var inte så duktig dock, men det gör inte så mycket. Vi hade kul tillsammans och vi fick röra på oss. Det var det viktigaste!

Hur många av er har varit på Ballbreaker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar