lördag 10 april 2010

Min frukost med Dinkelbitar - Vilken var godast?

För ett par veckor sedan, lagom till påsk, fick jag ett presentkort på Polarbröds Dinkelbitar hemskickat till mig. Presentkortet kom från Molly på Mollys Hälsoblogg. Tack så mycket för det, Molly! Jag fick presentkortet så jag skulle ha ett gott bröd att äta till min Kelda-soppa. Jag vann nämligen en tävling, som Molly arrangerade på sin blogg, för ett tag sedan. Tävlingen gick ut på att komma på ett recept med en av Keldas soppor som ingrediens. Detta var mitt vinnande bidrag.

Igår när vi var och handlade passade jag på att använda presentkortet. Så idag till frukost blev det Dinkelbitar för min del. Detta bröd är mycket gott, tycker jag. Jag gillar bröd som är bakat på dinkelbröd och just detta är extra luftigt i konsistensen och saftigt i smaken.

Jag åt en Dinkelbit med mosad avokado och kalkon...

... och en Dinkelbit med LättKesella, färska jordgubbar och 17% goudaost.

Vilken av Dinkelbitarna tror ni att jag tycker var godast - den med avokado och kalkon eller den med kesella, jordgubb och ost? Gissa om ni kan!

5 kommentarer:

 1. Kesella, jordgubb och ost gissar jag på! Blev då grymt sugen på det iaf! :)

  SvaraRadera
 2. Avokado och kalkon! helt klart

  SvaraRadera
 3. Oj den sistnämda kändes lite läskig, eller väldigt innovativ :)

  SvaraRadera
 4. Svaret är avokado och kalkon. Eftersom jag tycker att avokado är bland det godaste som finns så var den godast!

  SvaraRadera
 5. oj, detta inlägg missade jag :) kul att du gillade brödet :)

  hoppas att du får en bra dag karin! :)

  kramkram

  SvaraRadera