tisdag 6 april 2010

Min ordinära tisdagsträning

Det var lite svårare att gå upp i morse än normalt sett på tisdagar. Detta berodde på att jag har fått njuta av extra många sovmorgnar nu under påskhelgen. Men det gick ändå förvånandsvärt bra för direkt efter att jag hade pallrat mig upp var jag pigg.

Jag gick min morgonpromenad i Sundbyberg, som vanligt på tisdagar. Jag instruerade Aerobics Express på World Class. Dessvärre kom bara 2 stycken på passet... Det brukar normalt sett vara från sex till tio på det morgonpasset. Jag gissar att många var för trötta för att träna 06.45 denna morgon?

Efter passet tränade jag styrketräning för rygg och biceps. Det blev ett pass på en halvtimme med sex olika övningar. Övningen på bilden till höger gillar jag verkligen. Jag brukar inte göra den så ofta, men idag var jag riktigt sugen på den. Så den fick det bli som avslutande övning för biceps. Jag brukar försöka variera mina styrketräningsövningar så mycket som möjligt för att utmana musklerna. Varje gång jag styrketränar låter jag åtminstone en övning vara en ny. Hur ofta byter du övningar när du styrketränar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar