måndag 26 april 2010

Min snygga löparjacka från Nike

Denna snygga löparjacka från Nike fick vi på Blogger Boot Camp förrförra helgen. Idag, när jag var ute och sprang, var första gången som jag använde den. Jag gillar denna löparjacka skarpt. Den är perfekt att använda nu när det har blivit lite varmare i luften. Idag hade jag på mig en långärmad tunn tröja och denna tunna löparjacka över. Och det var precis lagom för att jag skulle hålla mig lagom varm under löparturen.

Det jag också gillar med jackan är att den har perfekt passform och den har två fickor med dragkedjor. Att ha fickor med dragkedjor när jag är ute och springer är nästan ett måste för mig. Jag har alltid med mig min Iphone, för att mäta tiden och lyssna på musik, och då behöver jag en bra ficka att stoppa den i.

Jag tycker också om att den är svart. Då kommer jag garanterat inte tröttna på den och den kommer alltid att matcha min resterande löparoutfit, oavsett vilka färger den består av.

Så tack Blogger Boot Camp för en riktigt bra, funktionsduglig och snygg löparjacka. Är det fler BBC-are som redan har invigt den? Vad tycket ni om den?

1 kommentar:

  1. Jag har inte provat min jacka än men kommer garanterat gilla den. Perfekt (som du också säger) att den har dragkedjor på fickorna och en svart jacka funkar alltid!

    Härligt väder att springa i!

    SvaraRadera