tisdag 27 april 2010

Mycket att bära på när man tränar

Jag brukar alltid ha mycket att bära på eftersom jag måste släpa på träningskläder, skor och duschkläder till och från jobbet, gymmet och hemmet. Jag har en stor ryggsäck för att inte belasta ryggen på ett negativt sätt. Men jag brukar också ha en ganska stor handväska, fylld med övriga saker jag behöver ha med mig, vilket gör att det totalt sett är ganska mycket att bära på.

Det bästa hade varit om man kunde ha ytterligare en tvättmaskin på gymmet och en på jobbet så man slapp bära kläder fram och tillbaka. Men det går ju inte...

Idag när jag instruerade Aerobics Express på morgonen på World Class Sundbyberg och Core Express på kvällen på samma gym kunde jag lämna hela innehållet från ryggsäcken i skåpet på gymmet under dagen. Jag slapp alltså släpa detta fram och tillbaka till jobbet. Men det vanliga är ju inte att jag tränar på samma ställe både före och efter jobbet så de flesta dagarna går jag med min tunga packning från plats till plats.

Är jag den ända som känner att det kan vara betungande med så mycket packning när man är en tränande människa? Eller har du också känt samma sak ibland? Hur ska man göra för att slippa bära så mycket?

6 kommentarer:

 1. Tror jag kommer iaf på x-fit passet. :D

  SvaraRadera
 2. Vad roligt Caroline! Då ses vi på torsdag!

  SvaraRadera
 3. sv: pannkakorna kan verkligen rekommenderas :)
  du får ha en fortsatt bra vecka! kram

  SvaraRadera
 4. Känner mer än väl igen problemet.. Häromdagen gick jag faktiskt hem på lunchen bara för att "byta väska". Att släpa dubbla handdukar, dubbla skor, kläder och tennisracket är liksom ingen hit. ;-)

  SvaraRadera
 5. Jaaa... Mein gott, TROR du min väska var tung när jag skulle spendera en hel helg med träning i Stockholm då?! Det var så brutalt att jag tog taxi till tunnelbanan till tåget i söndags, ville inte bära den en meter :).

  SvaraRadera
 6. Man ska vara granne med sitt gym och ha alla grejer och duschen hemma :P

  SvaraRadera