torsdag 8 april 2010

Nya fräscha smaker från Naturdiet - möt våren med dessa!

Alldeles nyss kom det en paketleverans hem till oss. Eftersom jag jobbar hemifrån idag kunde jag ta emot paketet när det kom. I paketet låg nya, fräscha och exotiska smaker från Naturdiet, FRIGGS. Dessa produkter, en ny mealbar-smak och en ny smoothie-smak, kommer lanseras från och med denna vecka i butiker som ICA, Coop, Axfood och Bergendahls.

Båda dessa produkter passar ypperligt att äta som ett mellanmål. Mealbaren Naturdiet Mint Chocolate innehåller 210 kalorier och Smoothien Naturdiet Guava & Papaya innehåller 200 kalorier. Runt 200 kalorier är ganska lagom för ett mellanmål, tycker jag Då håller man sig mätt ett par till tre timmar framåt.

Jag ser fram emot att smaka på dessa produkter i veckan och kommer naturligtvis att recensera dessa på bloggen så snart som jag har gjort det. Särskilt mintchoklad-baren ser jag fram emot att äta!

Under tiden ni väntar på mina utlåtanden av dessa nya, fräscha produkter kan ni läsa mina tidigare recensioner av FRIGGS produkter:
Naturdiet Mealbar Plus Orange Chocolate
Naturdiet Mealbar Plus Caramel
Naturdiet Mealbar Plus Dark Chocolate
Naturdiet Smoothie Blueberry
Ekologiskt Rooibos-te med citrus, äpple och ingefära
Ekologiskt grönt te med kanel, nejlika och kardemumma

2 kommentarer:

  1. Mmm, Friggs Green Chai är mitt nya favvo-pås-te som jag köpte efter att ha läst recensioner på några tränings/hälsobloggar! :D Annars är jag rätt kräsen och dricker nästan bara lös-te.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar Naturdiet och jag gillar mint så det kan inte gå fel.Ska kolla när jag handlar nästa gång.

    SvaraRadera