lördag 24 april 2010

Nya snygga Reebok-skor från födelsedagsfesten

Dessa snygga träningsskor från Reebok fick vi som deltog på Fitness Magazines födelsedagsfirande på Berns idag.

Jag gillar dessa skor skarpt och kommer använda dem när jag tränar styrketräning, bodypump och liknande inomhuspass på gymmet. De känns inte ultimata att ha till aerobics- eller dansklasser då de är ganska stela och inte har så mycket svikt i sig. Men de kommer passa perfekt när jag ska träna sådan typ av träning där man inte hoppar och studsar runt så mycket.

Det är bra att skorna är vita då det passar till det mesta. Annars brukar jag falla för mer färgglada kläder och skor, och i de flesta fall rosa. Men dessa vita med gröna detaljer passar och går att kombinera till det mesta i min träningsgarderob, vilket jag ser som en stor fördel.

Jag ser fram emot mitt första träningspass med dessa nya skor. Det är alltid en skön känsla när man får inviga ett nytt plagg eller ett par nya skor i träningen. Tycker inte ni?

5 kommentarer:

 1. Snygga skor! Ni verkar ha haft en toppendag. Det är verkligen superkul att gå på konvent!

  Hoppas du får en skön lördagkväll!

  SvaraRadera
 2. Snygga dojjor!Jag är avis, men jag fick god grillad mat (årets första) och sedan massa god dessert (70% chokladmouse) så mumsigt och nu dricker jag te hemma framför datorn, ska se en film sen sova. Men inga skor:D

  SvaraRadera
 3. gud vilka snygga skor! vad kostar de i handeln?

  hoppas att allt är bra med dig karin! :)
  du får ha det finfint i solen :)

  SvaraRadera
 4. Det låter som du hade en riktigt härlig lördag, Caroline!

  Hej Molly, jag vet tyvärr inte vad de kostar i handeln.

  Ha det bra, tjejer!

  SvaraRadera
 5. Åh, dom skorna är ju grymt sköna. Har ett par i guld :)

  Ni verkar haft en toppandag!

  SvaraRadera