torsdag 15 april 2010

Skön och lugn träning idag

Eftersom jag har en vecka med mycket träning denna vecka så var det skönt att jag körde lite lugnare träning idag på morgonen. Det blev morgonpromenad på 55 minuter och efter det en timme poweryoga. Jag känner dessutom av rejäl träningsvärk i benen ända sedan efter det funktionella styrkepasset i måndags så det var skönt att sträcka och tänja ut musklerna under yogapasset. Vissa av yogaställningarna var riktigt jobbiga och smärtade nästan då jag var så stel i musklerna, men ändå försökte komma långt ut i positionerna.

Dagens powerwalk och poweryoga får anses som lugn träning i jämförelse med vad jag har tränat och kommer att träna resterande dagar denna vecka. Det var perfekt att förlägga denna träning på torsdagen, i mitten på veckan.


På vägen från World Class Nybroplan, där jag körde yogapasset, till mitt konto r fick jag njuta av några vackra vårtecken i Humlegården. Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar