måndag 5 april 2010

Spinning och Booty blev det

Enligt mitt träningsupplägg för dagen skulle jag ha tränat aerobics och booty. Tanken var att jag skulle träna in lite nya steg till mitt aerobicspass som jag instruerar på tisdagar. Det tog mig ungefär tre minuter att komma på några nya steg och lägga till ett nytt block till passet. Jag hade nämligen funderat på nya steg under min morgonpromenad tidigare idag så jag hade de nya stegen färdiga i huvudet redan. Och då behövde jag inte hålla på så länge förrän jag hade mitt nya aerobicspass klart för mig.

På grund av det och det faktum att det inte är helt optimalt att träna aerobics i vårt vardagsrum (man behöver helst en gruppträningssal för det), bestämde jag mig för att träna på spinningcykeln en halvtimme istället för att träna aerobics i en halvtimme.


Jag var på bra cykelhumör när jag satte mig på spinningcykeln. Och 30 minuter senare var jag fortfarande glad, men desto svettigare.

Efter en spurt på cykelsadeln klev jag av och satte på Booty Express skivan istället. Jag körde igenom hela det nyaste Booty Express passet. Jag ska instruera i Booty på onsdag och ville vara säker på att jag kommer ihåg alla övningar.När man tränar Booty blir det många utfall, knäböj och mycket pulsträning. Låt nummer tre har fokus på puls och många utfallshopp (se bild till vänster). Låt nummer fyra fokuserar på många, många knäböj (se bild till höger).

Nu är jag svettig och nöjd med dagens träning och ska hoppa in i duschen för att bli lite fräsch också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar