söndag 25 april 2010

Träningsupplägg vecka 17

Jag har ganska mör i kroppen efter mycket träning på senaste tiden. Två helger i rad har jag varit på träningsevent med många träningsklasser per dag samtidigt som jag har tränat på som vanligt i veckorna. Nästa vecka bli en mer normal vecka då jag inte har någon träning inplanerat till helgen utan kommer koncentrera mig på att träna under vardagarna. Jag känner att detta är välbehövligt.

Träningsupplägg vecka 17:
Måndag: Promenad innan frukost 60 minuter + Löpning 50-55 minuter
Tisdag: Promenad innan frukost 60 minuter + Aerobics Express (jag instruerar) + Core Express (jag instruerar)
Onsdag: Promenad innan frukost 55 minuter + Bodypump 60 minuter
Torsdag: Promenad innan frukost 60 minuter + Core Express + X-fit 30 minuter
Fredag: Promenad innan frukost 55 minuter + Löpning 50-60 minuter
Lördag: VILA
Söndag: VILA

2 kommentarer:

  1. Ja, man behöver verkligen vila emellanåt. När man lärt känna sin kropp känner man ganska tydligt när det är :)

    SvaraRadera
  2. Hälrigt tränat! och jag är riktigt imponerad över morgonpromenaderna. Det är nått jag sällan kan motivera mig till-.

    SvaraRadera