måndag 5 april 2010

Typiskt aprilväder för nu har vi snö igen

Hela påskhelgen har vi haft soligt och fint väder. Snön har smält undan från alla vägar de senaste veckorna och vi har fått njuta av vårkänslor på riktigt. Men när jag tittade ut i morse insåg jag att det hade vänt för ute snöade det och ganska rejält dessutom. Trots det dystra och snöiga vädret begav jag mig ut på en morgonpromenad.Dessvärre var det ingen höjdare att gå idag. Det snöade under hela promenaden och jag tittade ner i marken nästan hela tiden för att undvika att få snö i ansiktet. 60 minuter senare var jag tillbaka hemma igen, då med snö i håret och mascara, som runnit.

Det var väl för mycket begärt att vi skulle få njuta av sol och vår hela påskhelgen. Det är ju april och då får man räkna med att det kan snöa ena dagen för att vara vackert vårväder nästa dag. Hoppas att denna snö är högst tillfälle så att våren är tillbaka redan imorgon.

2 kommentarer:

  1. Usch usch, ingen mer snö! Men den förvinner ju snabbt.. Nu har ni väl haft härligt väder i Stockholm va?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja nu har vädret vänt igen. Idag har vi haft soligt och redan igår på dagen försvann den snö som kom under natten och morgonen. Härligt!

    SvaraRadera