fredag 30 april 2010

Vila från träning under helgen

Jag har lovat mig själv att vila från träning under helgen som kommer. Som jag just skrev blev det mycket träning för mig under april. De senaste veckorna har innehållit mycket träning och jag behöver nu en helg när min kropp får vila helt från träning. Det kommer säkert bli en del promenader, men jag kommer inte köra några hårda träningspass.

Men på måndag är jag redo att köra hårt igen. Då kommer mina muskler vara utvilade och laddade för att träna.

Balans i livet är viktigt. Det är viktigt att komma ihåg vilan för det är då resultaten från träningen kommer och musklerna får en chans att växa. Balans mellan träning och vila är viktigt. För en träningsgalen tjej som mig kan det vara svårt ibland att få till tillräckligt med vila och återhämtning. Om du är som jag: se till att planera in 1-2 dagar i veckan när du vilar helt från träning. För det är din kropp värd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar